Sayfalar

28 Şubat 2011 Pazartesi

Devrimden Sonra geliyor...

Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nin bir süre önce duyurusunu yaptığı ve ilk fragmanlarını yayınladığı Devrimden Sonra filminin çekimleri sürüyor.

Devrimden Sonra filminde Türkiye'de sosyalist bir devrim olduktan sonraki dönemde geçen 12 hikaye anlatılıyor. 12 kısa film, 12 kısa hikaye.

1 Mayıs 2011 de vizyona girecek olan filmde bir çok ünlü ve ünsüz oyuncu, tiyatrocu ve sinemacı rol alıyor, filme katkı sunuyor, üstelik hiçbir ücret talep etmeden.

İmece usülü çekilen filmin masraflarını karşılayabilmek içinse filmin gelecekteki seyircilerinden destek beklenmektedir.

Profesyonel olarak çekilen ve yine o şekilde vizyona girecek yani dağıtılacak olan filmin yapım, çekim, post prodüksiyon, dağıtım ve tanıtım konularında maddi ve manevi desteğe ihtiyaç duyulmakta.

Devrimden Sonra Kollektifi destek vermek isteyen kişilere film gösterimlerine katılım biletlerini hazırlamış durumda. Şayet bu filmin yapım aşamasında destekçisi olmak isterseniz bu biletlerden edinmeniz mümkün. 50 ve 100 er Tllik (25 ve 50 Avro) bu biletlerden almak isteyenlerin yurtdışında da biletleri edinmek için bizimle irtibata geçmesi mümkün.

İletişim bilgileri:

sedayenil@gmail.com

edayenil@gmail.com

Devrimden Sonra filminin fragmanlarını da izleyebileceğiniz ve her türlü bilgiyi edinebileceğiniz resmi sitesi: http://www.devrimdensonra.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder